Neem contact op

Je kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen.

 

Toernooiveld 100
Nijmegen, 6525 EC
Nederland

+31651807581

Universitair Bedrijven Centrum zomer.jpg

Route

Hoe kom je bij Edwin Keulers, psycholoog & coach?

Mijn praktijk is gevestigd in het UBC (Universitair Bedrijven Centrum). Het UBC ligt op het terrein van de universiteit (B-Faculteiten), naast park Brakkenstein. Mijn adres is Toernooiveld 110 maar het bedrijfsverzamelgebouw heeft huisnummer 100. Je kunt het terrein oprijden vanaf de Heijendaalsweg. Daar waar de Kapittelweg (HAN) de Heijendaalseweg kruist gaat deze over in Toernooiveld.

Volg de geasfalteerde, bochtige weg (Toernooiveld) over het terrein. Rechts ligt een gebouw in een vijver, links een ovaal gebouw (magneetlab). Na deze gebouwen zie je een grasveld

Hier sla je linksaf. Voor je zie je een parkeerplaats P9 (betaald parkeren), en daarachter een laag gebouw met een halfrond dak. Dat is het "Universitair Bedrijven Centrum" waar mijn praktijk is gevestigd.

Je kunt het Toernooiveld ook inrijden vanaf chalet Brakkenstein. De sportvelden laat je links liggen en park Brakkenstein rechts. Na het park vind je het UBC aan de rechterkant.

Let op; het verlaten van bekende wegen begint al vóór je eerste gesprek bij mij. Niet alle routeplanners kennen Toernooiveld 100. Kijk daarom goed op de kaart.

 
 

 

Toernooiveld 100

6525 EC  Nijmegen

tel. 0651807581

mail: info@edwinkeulers.nl