Neem contact op

Je kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen.

 

Toernooiveld 100
Nijmegen, 6525 EC
Nederland

+31651807581

Referenties

"Bij ons eerste gesprek had ik nog het gevoel dat ik daar eigenlijk geen tijd voor had maar ik had wel het gevoel dat er iets met mezelf moest gebeuren. Gaandeweg de verdere sessies merkte ik dat, door ze alleen met je te bespreken, gebeurtenissen en ervaringen, zowel in het werk als persoonlijk,  meer een plaats kregen en beter te prioriteren waren." (ICT-medewerker)

“Achteraf had ik veel eerder de begeleiding met je aan moeten gaan. Bij eerdere trajecten had ik niet zoveel resultaat en ik verwachtte nu eigenlijk ook weer adviezen en technieken. Maar je hebt veel meer een bevragende stijl waardoor ik zelf uit kon vinden wat ik bedoelde en nodig had. De resultaten die ik daardoor behaald heb voelen veel meer als van mezelf en dat geeft me ook het vertrouwen dat ik ze lang vast kan houden en zelf verder uit kan gaan bouwen.” (leerkracht)

"Via de coachingsgesprekken met Edwin ben ik meer over mezelf en mijn eigen grenzen te weten gekomen. Ik weet nu dat ik bepaalde dingen sterk aanvoel en daar ook naar mag handelen. Vroeger probeerde ik die gevoelens weg te stoppen om problemen op mijn werk te vermijden. Nu ik ze uitspreek merk ik dat ik met veel meer zelfvertrouwen werk: ik weet waar ik voor sta." (beleidsmedewerker zorginstelling)

"Mijn medewerker heeft veel baat gehad bij je coachingstraject. Ze kan beter richting geven aan haar werkzaamheden, keuzes maken en overzicht houden" (leidinggevende over resultaten die hij van het traject zag)

"In je begeleiding ben je hartelijk en helder" (docent middelbare school)

"Ik voel me gewaardeerd, veilig maar ook gestimuleerd om grenzen te verleggen" (accountmanager)

"Het resultaat is dat [docent] weer een positieve instelling heeft. Hij zit goed in zijn vel en straalt enthousiasme uit in het team" (directeur middelbare school)

"Ik heb inzicht gekregen in mijn valkuilen en mijn sterke kanten. De gesprekken waren open, prettig en constructief. Het geloof in mijn kunnen is versterkt. Ik heb weer perspectief" (manager in vervoerssector)

"Ik ben echt blij met de vorderingen tot nu toe. Het verbaast me dat er in korte tijd veel is gebeurd / veranderd. Zo van, kan ik dat allemaal echt? Gaat dat over mij? Even wennen...
Ik wil dat die verandering blijvend is en zal mijn best daarvoor doen want ik voel me er veel prettiger bij." (medewerker zorginstelling)