Neem contact op

Je kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen.

 

Toernooiveld 100
Nijmegen, 6525 EC
Nederland

+31651807581

Contact_met_Coach_Nijmegen.jpg

Praktische info

Neem contact op voor een eerste gesprek. We kunnen dan de mogelijkheden voor coaching, therapie of training bespreken waarbij we ingaan op vraag, doel en tijdsduur.

Gesprekken kunnen plaatsvinden in mijn eigen werkruimte in Nijmegen die door klanten als rustig en sfeervol wordt ervaren. Maar als je daar prijs op stelt kunnen de gesprekken ook op de bedrijfslocatie, thuis, elders of zelfs telefonisch plaatsvinden.

Kosten:

Zakelijke dienstverlening (re-integratiebegeleiding, coaching, training, advisering) €130 excl. b.t.w. per uur.

Coaching voor particulieren is €95 excl. b.t.w.

Psychosociale begeleiding kost €95; dit is vrijgesteld van b.t.w.


Vergoeding via de basisverzekering?

Trajecten bij mij worden niet vergoed uit de basisverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden alleen BIG-geregistreerde psychologen vanuit het basispakket. Die registratie heb ik niet. Als je aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat je een deel vergoed krijgt op grond van mijn NVPA lidmaatschap e.o. RBCZ-registratie; zie verderop bij "Aanvullend verzekerd?"

Toch hoeft een traject bij mij niet veel meer te kosten dan bij vergoeding uit het basispakket. Bij een BIG-psycholoog krijg je maximaal 5 gesprekken vergoed en wordt je verplichte eigen risico van €385 per jaar aangesproken. Bij mij hoef je je eigen risico niet aan te spreken. 

Mijn gesprekstarief voor particulieren is €95. Dit zijn gesprekken van een uur (ipv 45 min.). Voor het geld dat je anders aan eigen risico kwijt zou zijn heb je dus al 4 volledige uren. Veel klachten zijn in relatief korte tijd aan te pakken.

Doordat je geen aanspraak maakt op vergoeding uit de basisverzekering heb je nog een aantal andere voordelen: 

  • Voor gesprekken bij mij heb je géén verwijzing van de huisarts nodig.

  • Verzekeraars verlangen een diagnose zodat ze vast kunnen stellen welke behandeling passend is en wat daarvoor vergoed gaat worden (DBC). Dat betekent dat er diagnostische gegevens met een verzekeraar uitgewisseld moeten worden. Niet iedereen voelt zich daar prettig bij. Bovendien ontstaat daardoor de verleiding om een klacht/diagnose zwaarder aan te zetten zodat (voldoende) vergoeding binnen bereik komt. Uitwisseling van diagnostische informatie met anderen uit financiële overwegingen is bij mij niet nodig.

Aanvullend verzekerd?

De behandeling wordt door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit aanvullende pakketten. Dit omdat mijn praktijk is aangesloten bij de NVPA. Meestal valt dit onder "alternatieve geneeswijzen" of "psychosociale zorg". Ik ben geregistreerd bij de RBCZ. Bij aanvullende pakketten wordt het verplichte eigen risico niet aangesproken.

Kijk op de site van de NVPA óf en hoeveel je zorgverzekaar vergoedt.


Betaling

Aan het einde van iedere sessie betaal je contant of met pin het gesprek, waarna je van mij een factuur ontvangt. Die factuur kun je zelf doorsturen naar je zorgverzekeraar voor een eventuele vergoeding.

Annulering

Tot 48 uur van tevoren kun je een gesprek kosteloos annuleren. Ik kan dan een andere cliënt helpen op dat tijdstip. Bij annulering binnen 48 uur wordt de helft van het gesprekstarief in rekening gebracht.

Privacy

Ik ben als psycholoog gebonden aan beroepsgeheim. Dit houdt in dat ik informatie die je aan mij verstrekt niet aan anderen geef zonder je uitdrukkelijke toestemming.

De basis om mijn werk goed te kunnen doen is vertrouwen en betrouwbaarheid. Ik doe er dan ook alles aan om je privacy te waarborgen en ik ga zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Natuurlijk houd ik me daarbij ook aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dit betekent dat ik:

  • Je persoonsgegevens verwerk in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt.

  • Ik verwerk alleen persoonsgegevens die minimaal nodig zijn voor het doel waar ze voor worden verwerkt.

  • Ik vraag je uitdrukkelijk om toestemming als ik die nodig heb voor de verwerking van je persoonsgegevens;

  • Ik heb zowel op technisch vlak als in de organisatie passende maatregelen genomen zodat de beveiliging van je persoonsgegevens gewaarborgd is;

  • Ik geef geen persoonsgegevens door aan anderen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt en met je goedkeuring.

Neem gerust contact met me op als je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebt.

 

Ontevreden of een klacht?

Heb je vragen of opmerkingen over mijn diensten? Ben je ontevreden? Laat het me alsjeblieft weten. Ik ga graag met je in gesprek en wil er samen met je uitkomen.

Het kan zijn dat je, ondanks een gesprek, ontevreden blijft. Of dat je het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon er bij. 

Dan kun je contact opnemen met de klachten-functionaris. Deze is volkomen onafhankelijk en ondersteunt je bij het indienen en de verdere afhandeling van je klacht. Meer informatie vind je hier.

 


Vragen?

Roept het bovenstaande nog vragen op of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met me op.

 

drs Edwin Keulers

registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie

info@edwinkeulers.nl

Toernooiveld 110
6525 EC Nijmegen
tel. 06 51 80 75 81

inschrijving KvK 52380238

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor universitair geschoolde psychologen in Nederland:

Nederlands Instituut van Psychologen en het NVPA.

 

Ik ben registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie

 

NVPA banner.jpg
registerpsycholoog NIP