Neem contact op

Je kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen.

 

Toernooiveld 100
Nijmegen, 6525 EC
Nederland

+31651807581

blauwgroen x2.jpg

EMDR

"Heb je een schokkende gebeurtenis meegemaakt? Dan heb je vast last gehad van vervelende na-effecten. Mensen kunnen zich na zo'n gebeurtenis emotioneel voelen, angstig en schrikachtig, vermijdend en prikkelbaar. Normale reacties in abnormale omstandigheden. In de meeste gevallen zakken die klachten na een tijdje weer weg. Maar soms kunnen de klachten aanhouden of zelfs erger worden. De nare herinnneringen blijven zich aan je opdringen. Je spreekt dan van een posttraumatische stressstoornis. Het wordt dan tijd voor een gedegen aanpak. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft dat weinig tijd te kosten."

 

Voor de behandeling van een posttraumatische stressstoornis maak ik gebruik van EMDR. EMDR is een kortdurende en zeer effectieve methode voor het behandelen van psychische trauma’s. Daaronder valt bijvoorbeeld het meemaken van geweld of getuige zijn van een (bedrijfs)ongeval. EMDR biedt dan snel weer perspectief. Meer informatie vind je op: www.emdr.nl

De mensen die ik begeleid zijn vaak verbaasd over de (snelle) resultaten en het gevoel van vrijheid dat ze weer terugkregen. De resultaten zijn blijvend.

Ik beperkt me tot het behandelen van enkelvoudige trauma's. Neem contact op om te bespreken of ik ook jou van je klachten af kan helpen."