Neem contact op

Je kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen.

 

Toernooiveld 100
Nijmegen, 6525 EC
Nederland

+31651807581

Over mij

Mijn naam is Edwin Keulers. Ik werk alweer 20 jaar met veel plezier als coach en psycholoog. De laatste 10 jaar daarvan in mijn eigen praktijk in Nijmegen. Ik volgde de studie (Neuro)Psychologie in Nijmegen aan de Radboud Universiteit. 

Hierna werkte ik enkele jaren in revalidatiecentra. Dat versterkte mijn interesse in individuele psychotherapeutische trajecten.

portret Edwin september 2019.jpg

In een eerstelijns psychologenpraktijk werkte ik met een brede groep cliënten die door huisartsen werden doorverwezen of op eigen initiatief voor deze praktijk kozen.

In verdere scholing en training richtte ik me op zaken als gedragstherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, rouw- en verliesverwerking en (provocatieve) coaching.

In 2001 maakte ik de overstap naar arbeidsgerelateerde begeleiding. Bij een arbodienst begeleidde ik medewerkers bij re-integratie na overspannenheid, burnout, angstklachten, depressie en andere psychische problemen. Ook groepsgewijze begeleiding en gedragstraining maakte gedurende 6 jaar deel uit van mijn werkinhoud. Ik werkte met mensen in diverse branches als de zorg, het onderwijs (van primair tot academisch) en industrie.

In 2007 vond ik de tijd rijp om alle kennis en ervaring in te zetten in een eigen praktijk voor psychologie en coaching. Daarnaast werkte ik enkele jaren als freelance docent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bij de opleiding Toegepaste Psychologie gaf ik les op het vlak van coaching, begeleiding en training en professionele ontwikkeling.  Nu en dan geef ik lezingen en workshops op het vlak van psychologie en arbeid.